25.5.2024

 
 
 

Esite:    PDF     JPG

7. ACADEMY RUN OULU! Oulun Juoksun (10km) yhteydessä 16.9.2023 järjestetään eri oppilaitosten ja opiskelija-/ainejärjestöjen välinen ACADEMY RUN OULU (ARO), johon ovat oikeutettuja osallistumaan eri oppilaitosten opiskelijat ja henkilökuntien edustajat.  ARO:ssa on sarja sekä naisille että miehille, sarjojen kolmelle nopeimmalle palkintona ARO-pokaalit.

www-ilmoittautuminen on avoinna 11.9.2023 klo 24 asti, osallistumismaksut:
                                                                                                                               31.7.2023 asti 20€
                                                                                                                               1.8.-11.9.2023 25€
Jälki-ilmoittautuminen (30€) tapahtumapäivänä kisakansliassa klo 9-10.30.

Oppilaitosten/opiskelija-/ainejärjestöjen välillä kilpaillaan myös ARO-kiertopalkinnosta joukkueena, jossa kunkin oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön joukkueen yhteispistemäärä (1+2+3) lasketaan seuraavasti:
1. Naisten sarjan parhaan sijaluku
2. Miesten sarjan parhaan sijaluku
3. Osallistujamäärään perustuva sijaluku (huom! eniten osallistujia omaava joukkue saa sijaluvun 1, jne...)
... pienimmän yhteispistemäärän saavuttanut oppilaitos/ainejärjestö saa vuodeksi haltuunsa ARO-kiertopalkintopokaalin. Huom: jos 1+2+3 -pistemäärä yhtä suuri, niin kohdan 3 sijaluku ratkaisee, jos sekin sama niin N- ja M-sarjojen parempi yhteenlaskettu loppuaika ratkaisee voittajan (huom! joukkuekilpailuun osallistuakseen pitää oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön edustajia olla vähintään yksi molemmissa (N & M) sarjoissa).

Hallitseva, vuoden 2022, joukkuekisan voitaja on Oulun Lääketieteellinen Kilta (OY/OLK).

Huom1: Academy Run Oulu -tapahtumaan osallistuvalle oppilaitokselle/opiskelija-/ainejärjestölle maksetaan viisi (5) euroa per osallistuja jos oppilaitosta/opiskelija-/ainejärjestöä edustavia osallistujia on tapahtumassa kymmenen tai enemmän, lisätietoja ja tarkemmat ehdot löytyvät täältä: klik!.

Huom2: Kaikki ARO:oon ilmoittautuneet osallistuvat automaattisesti ilman lisämaksua myös Oulun Juoksuun syntymävuotensa mukaiseen ikäsarjaan.

Huom3: Reittikartta, lisätietoja ja ohjeita löytyy vasemmalla olevasta valikosta.

ARO:on voi ilmoittautua täällä: klik! HUOM! muista kirjoittaa "Seura, yhteisö"-kenttään: oppilaitoksen nimilyhenne (ja mahdollinen ainejärjestölyhenne eroteltuina /-merkillä), jota edustat, esim: OY/OLK (= Oulun Yliopisto/Oulun Lääketieteellinen Kilta).

Osallistumismaksu sisältää: klik!

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586