25.9.2021

 
 


5. ACADEMY RUN OULU! Oulun Juoksun (10km) yhteydessä 18.9.2021 järjestetään eri oppilaitosten ja opiskelija-/ainejärjestöjen välinen ACADEMY RUN OULU (ARO), johon ovat oikeutettuja osallistumaan eri oppilaitosten opiskelijat ja henkilökuntien edustajat.  ARO:ssa on sarja sekä naisille että miehille, sarjojen kolmelle nopeimmalle palkintona ARO-pokaalit.

www-ilmoittautuminen (20€) avataan 1.9.2021 mennessä ja se on avoinna 13.9.2021 klo 24 asti.
Jälki-ilmoittautuminen 30€ tapahtumapäivänä kisakansliassa klo 9-10.30.

Oppilaitosten/opiskelija-/ainejärjestöjen välillä kilpaillaan myös ARO-kiertopalkinnosta joukkueena, jossa kunkin oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön joukkueen yhteispistemäärä (1+2+3) lasketaan seuraavasti:
1. Naisten sarjan parhaan sijaluku
2. Miesten sarjan parhaan sijaluku
3. Osallistujamäärään perustuva sijaluku (huom!enitenosallistujiaomaava team saa sijaluvun 1, jne...)
... pienimmän yhteispistemäärän saavuttanut oppilaitos/ainejärjestö saa vuodeksi haltuunsa ARO-kiertopalkintopokaalin. Huom: jos 1+2+3 -pistemäärä yhtä suuri, niin kohdan 3 sijaluku ratkaisee, jos sekin sama niin N- ja M-sarjojen parempi yhteenlaskettu loppuaika ratkaisee voittajan (huom! joukkuekilpailuun osallistuakseen pitää oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön edustajia olla vähintään yksi molemmissa (N & M) sarjoissa.

Vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020 joukkuekisan on voittanut Oulun Lääketieteellinen Kilta (OY/OLK).

Huom1: Academy Run Oulu -tapahtumaan osallistuvalle oppilaitokselle/opiskelija-/ainejärjestölle maksetaan viisi (5) euroa per osallistuja jos oppilaitosta/opiskelija-/ainejärjestöä edustavia osallistujia on tapahtumassa kymmenen tai enemmän, lisätietoja ja tarkemmat ehdot löytyvät täältä: klik!.

Huom2: Kaikki ARO:oon ilmoittautuneet osallistuvat automaattisesti ilman lisämaksua myös Oulun Juoksuun syntymävuotensa mukaiseen ikäsarjaan.

Huom3: Reittikartta, lisätietoja ja ohjeita löytyy vasemmalla olevasta valikosta.

ARO:on voi ilmoittautua täällä: klik! HUOM! muista kirjoittaa "Seura, yhteisö"-kenttään: oppilaitoksen nimilyhenne (ja mahdollinen ainejärjestölyhenne eroteltuina /-merkillä), jota edustat, esim: OY/OLK (= Oulun Yliopisto/Oulun Lääketieteellinen Kilta).

Osallistumismaksu sisältää: klik!

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586