25.5.2024

 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

 OSALLISTUMISHINNAT (2024-tapahtuma):

 

* = 2002 ja myöhemmin syntyneet

** = 2005 ja myöhemmin syntyneet

*** = 2009 ja myöhemmin syntyneet

Osallistumismaksu sisältää: KLIK!

  Huom! Voit ostaa läheisellesi tapahtumaamme osallistumisoikeuden lahjaksi, lisätietoja ja ohjeet löytyvät täältä: KLIK!

PERUUTUSTURVAMAKSU:
Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta, mutta sairastumisen tai muun syyn vuoksi juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan vain mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksun suuruus on 5€. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen. 

Peruutusturvaehdot ja -ohjeet löytyvät täältä: linkki.

   

A.  WWW-ILMOITTAUTUMINEN:

Tietosuojaseloste: https://onmky.tapahtumiin.fi/fi/privacy

Huom! Tulospalvelu julkaisee osallistujan ilmoittautumisen yhteydessä antamat nimitiedot sekä paikkakunta-, seura- tai yritystiedot tapahtuman virallisissa tuloksissa.

Ensisijainen tapa ilmoittautua tapahtumaamme on www-sivujemme "ILMOITTAUDU" -sivusto, jota ylläpitää yhteistyökumppanimme Eventio. Voit yhdellä kertaa ilmoittaa myös useampia henkilöitä. Maksutavaksi voit kassalla valita:

1. Verkko- ja korttimaksut. Suoritettuasi ilmoittautumisen ja maksun saat järjestelmästä automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen.

2. Liikuntaetu maksu: Liikuntasetelit (Smartum tai Virike tai TYKY) tai Liikuntasaldo-verkko- ja mobiilimaksut (Smartum-saldo|SmartumPay tai ePassi tai TYKY-Online-verkkomaksu tai Edenred-mobiilimaksu).

Huomaathan, että edellä mainitut ovat henkilökohtaisia etuja ja niillä voi maksaa vain oman ilmoittautumisen.

Suoritettuasi ilmoittautumisen saat järjestelmästä automaattisesti maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen. Osallistuja vastaa itse postittamiensa liikuntasetelien perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Liikuntasetelit tulee postittaa ajoissa siten, että ne ovat perillä ennen ilmoittautumishetken hintaportaan umpeutumista.

Ennakkoilmoittautuminen verkkosivustolla on avoinna ma 20.5.2024 klo 24.00 saakka. Siihen saakka sinulla on mahdollisuus saada voimassa olevalla Juoksija-kortilla osallistumismaksusta 5€ alennus (alennus ei ole voimassa nuorten sarjojen jo erikoisalennetuista osallistumishinnoista). JK- alennuksen saamiseksi sinun tulee ilmoittautumisen yhteydessä syöttää voimassa ja osallistujan nimissä olevan Juoksija-kortin numero sille varattuun kenttän. Varaudu esittämään alennukseen oikeuttava Juoksija-kortti kisakanslian toimitsijalle osallistujamateriaalia noutaessasi.

Ennakko-ilmoittautumisajan jälkeen voi ilmoittautua vain tapahtumapaikalla kisakansliassa perjantaina 24.5. ja lauantaina 25.5. (kts kohta "C"). Kisakanslia avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Maksuohjeita liikuntaetumaksamiseen LINKKI (saat ohjeet automaattisesti myös sähköpostiosoitteeseesi suoritetuasi ilmoittautumisesi.


B. RYHMIEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Mikäli ilmoitat yrityksesi (tai muun yhteisön) osallistujia ja haluat, että ryhmäilmoittautuminen laskutetaan, niin toimi pe 10.5.2024 mennessä ensisijaisesti seuraavasti:

1. Ilmoita ryhmäsi osallistujat normaalisti www-ilmoittautumispalvelussa.
2. Mikäli haluat, että ilmoittauminen laskutetaan niin valitse maksutavaksi "Laskutus/ryhmät", jotta pääset kirjautumaan ulos palvelusta, muista kirjoittaa ilmoittautumisesi "Tilausnumero" muistiin. (muussa tapauksessa valitse maksutavaksi "Verkko- ja korttimaksut" ja suorita maksu verkkopankissa tai luottokorilla).
 -> Lähetä sähköpostitse viesti osoitteeseen maraton@onmky.fi,
     - viestin otsikoksi "Tilausnumero"/"ryhmän nimi", (esim: MG669997/Firma Oy)
     - viestiin yrityksen nimi, laskutustiedot, yhteyshenkilön nimi, sp-osoite ja puh-numero.

Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa ryhmäsi käyttäen ryhmäilmoittatumislomaketta: LINKKI, jonka täytettyäsi lähetät sen sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi

Laskutamme viestin vastaanoton jälkeen ilmoittautumishetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja aktivoimme ilmoittautumiset vastaanotettuamme maksusuorituksen. Laskutuslisä on 10 euroa per lasku.

Huom! Voit maksaa ryhmäilmoittatumisen myös suomalaisin verkkopankkitunnuksin tai Visa / MasterCard / Visa Electron -korteilla. Maksuoperaattorina toimii Paytrail Oyj. Tällöin ilmoittautuminen aktivoituu automaattisesti eikä asiasta tarvitse lähettää viestiä meille. Verkkomaksulla tai maksukortilla maksettavan ryhmän sähköinen ilmoittautuminen on tehtävä ma 20.5.2024 klo 24 mennessä.

C. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAKANSLIASSA:

Jälki-ilmoittautuminen mahdollista tapahtumaviikonloppuna (pe-la) kisakansliassa, joka on avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Jälki-ilmoittautumisten maksu käteisellä, mobilepay:llä ja yleisimillä maksukorteilla, Smartum-seteleillä, Smartum-kortilla, SmartumPay:llä, Virikeseteleillä tai TICKET-korteilla (Edenred), Eazybreak-mobiililla, TYKY-seteleillä.

Voit täyttää jälki-ilmoittautumislomakkeen etukäteen kotona, lomake löytyy ao linkeistä:

Jälki-ilmoittautumislomake/EXCEL           Jälki-ilmoittautumislomake/PDF

D. ILMOITTAUTUMINEN LASTEN MINIMARATONILLE:
Lasten ilmaisen minimaratonin ilmoittautuminen vain paikan päällä perjantaina 24.5. klo 17.50 mennessä. Lisätietoja minimaratonista löydät täältä täällä: linkki.

  

                                   

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586