26.9.2020

 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

HUOM! Tiedotamme mahdollisista koronarajoitusten aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä elo-syyskuun vaihteessa. Jos joudumme peruuttamaan 2020 Terwahölkän ja -maratonin viranomaisten koronamääräysten vuoksi, niin kaikki tapahtumaan tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti seuraavan vuoden tapahtumamme. Ilmoittautumisen yhteydessä hankitulla peruutusturvalla on toki oikeutettu siirtämään osallistumisensa ensi vuoteen siinäkin tapauksessa, että 2020 tapahtuma järjestetään.

 OSALLISTUMISHINNAT (2020-tapahtuma) päivitetty 16.3.2020:

 

* = 1998 ja myöhemmin syntyneet

** = 2001 ja myöhemmin syntyneet

*** = 2005 ja myöhemmin syntyneet

Osallistumismaksu sisältää: KLIK!

  Huom! Voit ostaa läheisellesi tapahtumaamme osallistumisoikeuden lahjaksi, lisätietoja ja ohjeet löytyvät täältä: KLIK!

PERUUTUSTURVAMAKSU:
Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta, mutta sairastumisen tai muun syyn vuoksi juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan vain mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksun suuruus on 5€. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen. 

Peruutusturvaehdot ja -ohjeet löytyvät täältä: linkki.

   

A.  WWW-ILMOITTAUTUMINEN:

Ensisijainen tapa ilmoittautua tapahtumaamme on www-sivujemme "ILMOITTAUDU" -sivusto, jota ylläpitää yhteistyökumppanimme Eventio. Voit yhdellä kertaa ilmoittaa myös useampia henkilöitä. Maksutavaksi voit kassalla valita:

1. Verkko- ja korttimaksut. Suoritettuasi ilmoittautumisen ja maksun saat järjestelmästä automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen.

2. Liikuntaetu maksu: Liikuntasetelit (Smartum tai Virike tai TYKY) tai Liikuntasaldo-verkkomaksut (Smartum-saldo|SmartumPay tai Sporttipassi/ePassi tai Eazybreak tai TYKY-Online-verkkomaksu tai Edenred-mobiilimaksu). Suoritettuasi ilmoittautumisen saat järjestelmästä automaattisesti maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen. Osallistuja vastaa itse postittamiensa liikuntasetelien perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Liikuntasetelit tulee postittaa ajoissa siten, että ne ovat perillä ennen ilmoittautumishetken hintaportaan umpeutumista.

Ennakkoilmoittautuminen verkkosivustolla on avoinna ma 21.9.2020 klo 24.00 saakka. Siihen saakka sinulla on mahdollisuus saada voimassa olevalla Juoksija-kortilla osallistumismaksusta 5€ alennus (alennus ei ole voimassa nuorten sarjojen jo erikoisalennetuista osallistumishinnoista). JK- alennuksen saamiseksi sinun tulee ilmoittautumisen yhteydessä syöttää voimassa ja osallistujan nimissä olevan Juoksija-kortin numero sille varattuun kenttän. Varaudu esittämään alennukseen oikeuttava Juoksija-kortti kisakanslian toimitsijalle osallistujamateriaalia noutaessasi.

Ennakko-ilmoittautumisajan jälkeen voi ilmoittautua vain tapahtumapaikalla kisakansliassa perjantaina 25.9. ja lauantaina 26.9. (kts kohta "C"). Kisakanslia avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Maksuohjeita liikuntaseteleillä ja -saldomaksuilla (saat ohjeet automaattisesti myös sähköpostiosoitteeseesi suoritetuasi ilmoittautumisesi): LINKKI

B. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN RYHMÄILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA

- Halutessasi osallistumismaksujen laskuttamisen, käytä ilmoittautumiseesi RYHMÄILMOITTAUTUMISLOMAKETTA.
- Lähetä lomake täytettynä Terwamaratonin sähköpostiin, maraton@onmky.fi, pe 4.9.2020 mennessä.
- Laskutuslisä 10 euroa / lomake.
- Lähetä lomake exel-muodossa, älä tallenna sitä pdf:ksi.
- HUOM! muulla tavalla kuin sähköpostitse ryhmäilmoittautumislomakkeella (xls-formaatissa) toimitetuista ryhmäilmoittautumisista laskutamme extraa 1€/osallistuja.
- Ryhmäilmoittautumisten laskutus kunkin hintaportaan jälkeen ilmoittautumisajankohtana voimassa olevin osallistumishinnoin.

C. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAKANSLIASSA:

Jälki-ilmoittautuminen mahdollista tapahtumaviikonloppuna (pe-la) kisakansliassa, joka on avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Jälki-ilmoittautumisten maksu käteisellä, yleisimillä maksukorteilla, Smartum-seteleillä,  Smartum-kortilla, SmartumPay:llä, Virikeseteleillä tai TICKET-korteilla (Edenred), Eazybreak-mobiililla, TYKY-seteleillä.

Voit täyttää jälki-ilmoittautumislomakkeen etukäteen kotona, lomake löytyy ao linkeistä:

Jälki-ilmoittautumislomake/EXCEL                   Jälki-ilmoittautumislomake/PDF

D. ILMOITTAUTUMINEN LASTEN MINIMARATONILLE:
Lasten ilmaisen minimaratonin ilmoittautuminen vain paikan päällä perjantaina 25.9. klo 17.50 mennessä. Lisätietoja minimaratonista löydät täältä täällä: linkki.

  

                                   

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586