25.9.2021

 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

55. Oulun Juoksu ja 5. Academy Run Oulu järjestetään 18.9.2021, lisätietoja löytyy täältä: http://www.terwamaraton.fi/oulun_juoksu__academy_run_oulu.

                                                                                                            2021 ESITE: KLIK! (pdf)

 OSALLISTUMISHINNAT (2021-tapahtuma, päivitetty 25.3.2021):

 

* = 1999 ja myöhemmin syntyneet

** = 2002 ja myöhemmin syntyneet

*** = 2006 ja myöhemmin syntyneet

Osallistumismaksu sisältää: KLIK!

   

A.  WWW-ILMOITTAUTUMINEN:

Ensisijainen tapa ilmoittautua tapahtumaamme on www-sivujemme "ILMOITTAUDU" -sivusto, jota ylläpitää yhteistyökumppanimme Eventio. Voit yhdellä kertaa ilmoittaa myös useampia henkilöitä. Maksutavaksi voit kassalla valita:

1. Verkko- ja korttimaksut. Suoritettuasi ilmoittautumisen ja maksun saat järjestelmästä automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen.

2. Liikuntaetu maksu: Liikuntasetelit (Smartum tai Virike tai TYKY) tai Liikuntasaldo-verkkomaksut (Smartum-saldo|SmartumPay tai Sporttipassi/ePassi tai Eazybreak tai TYKY-Online-verkkomaksu tai Edenred-mobiilimaksu). Suoritettuasi ilmoittautumisen saat järjestelmästä automaattisesti maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiositteeseen. Osallistuja vastaa itse postittamiensa liikuntasetelien perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Liikuntasetelit tulee postittaa ajoissa siten, että ne ovat perillä ennen ilmoittautumishetken hintaportaan umpeutumista.

Ennakkoilmoittautuminen verkkosivustolla on avoinna ma 20.9.2021 klo 24.00 saakka. Siihen saakka sinulla on mahdollisuus saada voimassa olevalla Juoksija-kortilla osallistumismaksusta 5€ alennus (alennus ei ole voimassa nuorten sarjojen jo erikoisalennetuista osallistumishinnoista). JK- alennuksen saamiseksi sinun tulee ilmoittautumisen yhteydessä syöttää voimassa ja osallistujan nimissä olevan Juoksija-kortin numero sille varattuun kenttän. Varaudu esittämään alennukseen oikeuttava Juoksija-kortti kisakanslian toimitsijalle osallistujamateriaalia noutaessasi.

Ennakko-ilmoittautumisajan jälkeen voi ilmoittautua vain tapahtumapaikalla kisakansliassa perjantaina 24.9. ja lauantaina 25.9. (kts kohta "C"). Kisakanslia avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Maksuohjeita liikuntaseteleillä ja -saldomaksuilla (saat ohjeet automaattisesti myös sähköpostiosoitteeseesi suoritetuasi ilmoittautumisesi): LINKKI

B. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN RYHMÄILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA

- Halutessasi osallistumismaksujen laskuttamisen, käytä ilmoittautumiseesi RYHMÄILMOITTAUTUMISLOMAKETTA.
- Lähetä lomake täytettynä Terwamaratonin sähköpostiin, maraton@onmky.fi, pe 3.9.2021 mennessä.
- Laskutuslisä 10 euroa / lomake.
- Lähetä lomake exel-muodossa, älä tallenna sitä pdf:ksi.
- HUOM! muulla tavalla kuin sähköpostitse ryhmäilmoittautumislomakkeella (xls-formaatissa) toimitetuista ryhmäilmoittautumisista laskutamme extraa 1€/osallistuja.
- Ryhmäilmoittautumisten laskutus kunkin hintaportaan jälkeen ilmoittautumisajankohtana voimassa olevin osallistumishinnoin.

C. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAKANSLIASSA:

Jälki-ilmoittautuminen mahdollista tapahtumaviikonloppuna (pe-la) kisakansliassa, joka on avoinna perjantaina klo 12 - 20 ja lauantaina klo 9 alkaen.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa vähintään tunti (1h) ennen kyseisen matkan starttia.

Jälki-ilmoittautumisten maksu käteisellä, yleisimillä maksukorteilla, Smartum-seteleillä,  Smartum-kortilla, SmartumPay:llä, Virikeseteleillä tai TICKET-korteilla (Edenred), Eazybreak-mobiililla, TYKY-seteleillä.

Voit täyttää jälki-ilmoittautumislomakkeen etukäteen kotona, lomake löytyy ao linkeistä:

Jälki-ilmoittautumislomake/EXCEL                   Jälki-ilmoittautumislomake/PDF

D. ILMOITTAUTUMINEN LASTEN MINIMARATONILLE:
Lasten ilmaisen minimaratonin ilmoittautuminen vain paikan päällä perjantaina 24.9. klo 17.50 mennessä. Lisätietoja minimaratonista löydät täältä täällä: linkki.

  

                                   

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586