25.5.2024

 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

 OSALLISTUMISHINNAT (2024-tapahtuma):

 

* = 2002 ja myöhemmin syntyneet

** = 2005 ja myöhemmin syntyneet

*** = 2009 ja myöhemmin syntyneet

Osallistumismaksu sisältää: KLIK!

PERUUTUSTURVAMAKSU:
Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta, mutta sairastumisen tai muun syyn vuoksi juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan vain mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksun suuruus on 5€. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen. 

Peruutusturvaehdot ja -ohjeet löytyvät täältä: linkki.


2024 TAPAHTUMAMME ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT


JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAKANSLIASSA, OHJE:

Tapahtumaan pystyy vielä ilmoittautumaan Raatin liikuntakeskuksen (osoite: Raatintie 2, 90100 Oulu) liikuntasalissa, jossa kisakansliamme sijaitsee.

Kisakanslia on avoinna perjantaina 24.5. klo 12-20 ja lauantaina 25.5. klo 9 alkaen.

Voit täyttää jälki-ilmoittautumislomakkeen etukäteen jo kotona, lomake löytyy ao linkeistä:

Yksilöilmoittatuminen:    xls     pdf

Maratonviesti:    xls     pdf


Jälki-ilmoittautumisten maksu kisakanslian kassalle käteisellä, mobilepay:llä, yleisimillä maksukorteilla, Smartum-seteleillä,  Smartum-kortilla, SmartumPay:llä, Virikeseteleillä tai TICKET-korteilla (Edenred), Eazybreak-mobiililla, ePassi-sovelluksella, TYKY-seteleillä.

Tapahtuman ennakkoilmoittautuneet löytyvät ILMOITTAUTUNEET -sivulta ja lähtölistat julkaistaan viimeistään to 23.5. täällä: klik!


Muutosten tekeminen ilmoittautumistietoihin onnistuu vielä kisakansliassa (pe - la) jälki-ilmoittautumislomakkeella (pdf, xls, maratonviesti: pdf, xls) Mahdolliset muutokset on hyvä tehdä vähintään tunti ennen omaa starttia. Rastita lomakkeen alusta kohta "Muutos", kirjoita tietosi lomakkeelle ja ympäröi muuttunut tieto. Kisakansliassa tapahtuvasta muutoksesta veloitamme toimistokuluna 5€ (mikäli juostava matka on pidempi kuin alkuperäinen maksu on 15€).


Lasten ilmaisen minimaratonin ilmoittautuminen vain paikan päällä. Minimaratonin rintanumeroita voi noutaa Raatin uimahallin sisääntuloaulassa sijaitsevasta Terwamaraton-INFO-pisteestä perjantaina 24.5. klo 12 alkaen, niitä jaetaan myös Raatin Stadionilla maalin läheisyydessa ~klo 17 alkaen.
Lisätietoja minimaratonista löydät täältä täällä: linkki.  

  

                                   

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586