20.5.2023

 

MARATONVIESTI

(tämä sivu päivitetään viimeistään joulukuussa 2022)

2022 Terwamaratonin yhteydessä juostaan myös nelihenkinen maratonviesti, joka on tarkoitettu yrityksille, perheille, kaveri- ja opiskelijaporukoille, seuroille, jne…. Maratonviestissä on yksi sarja, viestijoukkueen muodostaa neljä henkilöä ja kisata voi myös sekajoukkueena.

1. www-ilmoittautuminen onnistuu täällä: https://onmky.tapahtumiin.fi/fi/.
Juoksijoita voi täydentää tai vaihtaa juoksujärjestystä ja osallistujia voi muuttaa veloituksetta ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti (muutospyyntö sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi). Tämän jälkeen muutoksia voi tehdä vielä kisakansliassa, tällöin siitä peritään 5€ suuruinen toimistomaksu. Lopullinen joukkue ja juoksujärjestys tulee olla tapahtuman järjestäjän tiedossa viimeistään tunti ennen lähtöä. Viestijoukkue voi olla sekajoukkue.

Huom! Yksi viestijoukkueen jäsen voi juosta useamman osuuden mikäli joukkue ei saa kokoon neljää juoksijaa - tästä on ilmoitettava kisan järjestäjälle (veloituksetta osoitteeseen maraton@onmky.fi 16.5.2022 mennessä tai kisakansliassa viimeistään tunti ennen starttia, kisakansliassa tehdystä muutoksesta peritään 5€ suuruinen toimistomaksu).

Peruutusturvavakuutusta ei ole saatavilla Maratonviestiin eikä joukkueen ilmoittautumismaksua voi maksaa liikuntaedulla.

2. Hintaportaat täällä: www.terwamaraton.fi/ilmoittautumisohjeet

3. Osallistujamateriaalin nouto
Joukkueen osallistujamateriaali haetaan kisakansliasta sen aukioloaikoina perjantaina tai lauantaina, joukkueen kaikki rintanumerot ja viestikapula ovat samassa kirjekuoressa.

4. Lähtö, reitti, vaihtopaikat maali ja ajanotto
Lähtöpaikka, reitti ja maali ovat täsmälleen samat kuin Terwamaratonilla.
 

a. ensimmäinen juoksuosuus
Viestijoukkueen ensimmäisen osuuden juoksija ryhmittäytyy lähtöalueelle Terwamaratonin juoksijoiden kanssa ja lähtee liikkeelle viestikapulan kera klo 11. Ensimmäisen osuuden pituus on noin 7.6 km ja ensimmäinen vaihtopaikka sijaitsee alakanavan kevyenliikenteen sillan Tuiran puoleisen pään kohdalla, jossa viestikapula ojennetaan toisen osuuden juoksijalle. Ensimmäiseltä vaihtopaikalta on noin 400 metriä Raatin liikuntakeskukseen, jossa viestijoukkueen jäsenet saavat käyttää maalihuollon sekä uimahallin palveluita. Joukkueen ankkuri saa maaliin saavuttuaan neljä mitalia ja hän luovuttaa mitalin kullekin joukkueen jäsenelle.

b. toinen juoksuosuus
Toisen osuuden juoksija siirtyy omatoimisesti vaihtopaikalle (alakanavan kevyenliikenteen sillan Tuiran puoleisen pään kohdalle), jossa hän vastaanottaa joukkueensa viestikapulan joukkueensa ensimmäisen osuuden juoksijalta. Toisen osuuden pituus on noin 13.7 km ja toinen vaihtopaikka sijaitsee Raatinsaaren huoltopisteellä, jossa viestikapula ojennetaan kolmannen osuuden juoksijalle.

c. kolmas juoksuosuus
Kolmannen osuuden juoksija siirtyy omatoimisesti vaihtopaikalle (Raatinsaaren huoltopiste), jossa hän vastaanottaa joukkueensa viestikapulan joukkueensa toisen osuuden juoksijalta. Kolmannen osuuden pituus on noin 6.9 km ja kolmas vaihtopaikka sijaitsee alakanavan kevyenliikenteen sillan Tuiran puoleisen pään kohdalla (sama paikka kuin ensimmäisessä vaihdossa), jossa viestikapula ojennetaan ankkuriosuuden juoksijalle.

d. neljäs juoksuosuus (ankkuriosuus)
Neljännen, ankkuriosuuden, juoksija siirtyy omatoimisesti vaihtopaikalle (alakanavan kevyenliikenteen sillan Tuiran puoleisen pään kohdalle), jossa hän vastaanottaa joukkueensa viestikapulan joukkueensa kolmannen osuuden juoksijalta. Neljännen osuuden pituus on noin 14 km. Joukkueen ankkuri juoksee Raatin stadionilla maaliin, jossa hän luovuttaa viestikapulan toimitsijalle ja vastaanottaa joukkueensa mitalit, joista hän luovuttaa mitalin kullekin joukkueensa jäsenelle.

Juoksuosuutensa jälkeen viestijoukkueen jäsen saa käyttää maalihuollon sekä uimahallin palveluita.

Kolme nopeinta joukkuetta palkitaan pokaalein Raatin stadionilla välittömästi kolmen ensimmäisen joukkueen saavuttua maaliin.

KOKOA OMA JOUKKUE JA ILMOITTAUDU MARATONVIESTIIN!

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586