Esite:    PDF     JPG

8. ACADEMY RUN OULU! Oulun Juoksun viiden kilometrin matkalla järjestetään eri oppilaitosten ja opiskelija-/ainejärjestöjen välinen ACADEMY RUN OULU (ARO), johon ovat oikeutettuja osallistumaan eri oppilaitosten opiskelijat ja henkilökuntien edustajat. ARO:ssa on sarja sekä naisille että miehille, sarjojen kolmelle nopeimmalle palkintona ARO-pokaalit.

www-ilmoittautuminen on avoinna 16.9.2024 klo 24 asti, osallistumismaksut:
                                                                                                                               31.7.2024 asti 10€
                                                                                                                               1.8.-16.9.2024 15€
Jälki-ilmoittautuminen (20€) tapahtumapäivänä kisakansliassa klo 9-10.30.

Oppilaitosten/opiskelija-/ainejärjestöjen välillä kilpaillaan myös ARO-kiertopalkinnosta joukkueena, jossa kunkin oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön joukkueen yhteispistemäärä (1+2+3) lasketaan seuraavasti:
1. Naisten sarjan (5km) parhaan sijaluku
2. Miesten sarjan (5km) parhaan sijaluku
3. Joukkueen osallistujamäärään (5km matkalla) perustuva sijaluku (huom! eniten osallistujia omaava joukkue saa sijaluvun 1, jne...)
... pienimmän yhteispistemäärän saavuttanut oppilaitos/ainejärjestö saa vuodeksi haltuunsa ARO-kiertopalkintopokaalin. Huom: jos 1+2+3 -pistemäärä yhtä suuri, niin kohdan 3 sijaluku ratkaisee, jos sekin sama niin N- ja M-sarjojen parempi yhteenlaskettu loppuaika ratkaisee voittajan (huom! joukkuekilpailuun osallistuakseen pitää oppilaitoksen/opiskelija-/ainejärjestön edustajia olla vähintään yksi molemmissa (N & M) sarjoissa).

Hallitseva, vuoden 2023, joukkuekisan voitaja on Oulun Lääketieteellinen Kilta (OY/OLK).


Huom2:
Reittikartta, lisätietoja ja ohjeita löytyy vasemmalla olevasta valikosta.

ARO:on voi ilmoittautua täällä: klik! HUOM! muista kirjoittaa "Seura, yhteisö"-kenttään: oppilaitoksen nimilyhenne (ja mahdollinen ainejärjestölyhenne eroteltuina /-merkillä), jota edustat, esim: OY/OLK (= Oulun Yliopisto/Oulun Lääketieteellinen Kilta).

Osallistumismaksu sisältää: klik!

 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586