25.5.2024

 

PERUUTUSTURVA-, SIIRTO- & MUUTOSEHDOT

PERUUTUSTURVAMAKSU, astui voimaan 15.6.2016:

Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta missään tapauksessa, mutta sairastumisen tai muun syyn vuoksi juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan ainoastaan mikäli hän on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Siirron voi tehdä ilman lääkärintodistusta.

Peruutusturvamaksun suuruus vuoden 2024 tapahtumaamme on 5€. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen.

Vain ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun suorittanut henkilö on oikeutettu siirtämään 2024 osallistumisensa seuraavan vuoden tapahtumaan.

Siirtoilmoitus tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi la 25.5.2024 klo 10 mennessä, ohje: kirjoita sähköpostin aiheeksi "siirtopyyntö" ja viestiin vapaamuotoinen pyyntö osallistumisoikeuden siirrosta seuraavalle vuodelle sekä seuraavat tiedot: osallistujan nimi ja syntymävuosi sekä matka, jolle on ilmoittautunut.

Siirron voi tehdä vain itselle ja vain seuraavan vuoden tapahtumaan (huom: siirron voi tehdä vain yhden kerran ja jos kerran siirrettyä osallistumisoikeutta ei käytetä niin se raukeaa).

Huom: osallistumisoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Kisakansliassa ei vastaanoteta siirtopyyntöjä vaan ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvan maksaneen henkilön tulee tehdä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi la 25.5.2024 klo 10 mennessä. Tämän jälkeen peruutusturva raukeaa eikä vastaanotettuja siirtopyyntöjä enää hyväksytä.

HUOM: Jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan ja mikäli et hankkinut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvaa etkä täten voi siirtää osallistumisoikeuttasi voit silti käydä lunastamassa oman osallistujamateriaalipaketin (sisältää osallistumislahjan) itsellesi kisakanslian aukioloaikana (pe 12-20 ja la 9-17).


Muutokset tietoihin, jos haluat tehdä muutoksia ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittamiasi henkilökohtaisia tietojasi tai viestijoukkueen kokoonpanoon, voit tehdä sen:

1) sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi ennen ennakkoilmoittautumisajan (ma 20.5.2024 klo 24) umpeutumista maksuttomasti jos juostavan matkan pituus ei muutu pidemmäksi. Jos matka muuttuu pidemmäksi niin muutosmaksu 10€, toimi tällöin näin:
a. maksa muutosmaksu (10€) tilille FI08 5741 3620 2864 32, merkitse maksun saajaksi ONMKY/Terwamaraton ja kirjoita viestikenttään "Muutosmaksu/Etunimi Sukunimi" 
b. lähetä matkamuutospyyntö osoitteeseen maraton@onmky.fi ja ilmoita, että olet muutosmaksun suorittanut.

2) jälki-ilmoittautumislomakkeella (pdf, xls, maratonviesti: pdf, xls) kisakansliassa (vähintään tunti ennen starttia). Rastita lomakkeen alusta kohta "Muutos", kirjoita tietosi lomakkeelle ja ympäröi muuttunut tieto. Kisakansliassa tapahtuvasta muutoksesta veloitamme toimistokuluna 5€ (mikäli juostava matka on pidempi kuin alkuperäinen maksu on 15€).


 

               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586