ARKISTO
2020

Lähtölistat on julkaistu!

23.5.2018
Tulospalvelustamme vastaava Result Service Finland on saanut osallistujatiedot järjestettyä eri ikäsarjoihin eli nyt 30. Oulun Terwahölkän ja -maratonin lähtölistat ovat julkaistu. Kaikki ennakkoilmoittautuneet löytyvät listoilta ja löydät ne klikkaamalla tästä: KLIK.

Tapahtuman jälkeen kaikki tuloksen saaneet pystyvät tulostamaan 'Reaaliaikainen tuloseuranta - OnLine Results' -sivulta henkilökohtaisen diplomin/kunniakirjan ja halutessaan myös jakamaan tuloksensa Facebookissa ja/tai Twitterissä. Ohje tästä löytyy täältä: KLIK.

Jälki-ilmoittatumisia sekä muutoksia osallistujatietoihin voi tehdä kisakansliassa jälki-ilmoittautumislomakkeella, jonka voi täyttää ja tulostaa valmiiksi jo kotona, lomake sekä ohjeet löydät täältä: KLIK.

Tiedoksenne myös, että kisaviikonloppuna (pe-la) palveluksessanne on kisakahvio ja kisakioski, lisätietoja oheisessa kuvassa. Myös lounasta tarjolla pe 10:30-15 ja la 11-17 Raatin liikuntakeskuksen kahviossa (2. krs).               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586