ARKISTO
2020

Koronaohjeistus ja lähtölistat

23.9.2020

Koronaohjeistus! Pyydämme tapahtumaamme paikalle saapuvia noudattamaan oheisen kuvan oheistusta, joka löytyy myös pdf-tiedostona täältä: LINKKI.

Tulospalvelustamme vastaava Result Service Finland on saanut osallistujatiedot järjestettyä eri ikäsarjoihin eli nyt 32. Oulun Terwahölkän ja -maratonin lähtölistat ovat julkaistu. Kaikki ennakkoilmoittautuneet löytyvät listoilta ja löydät ne klikkaamalla tästä: KLIK.

Tapahtuman jälkeen kaikki tuloksen saaneet pystyvät tulostamaan 'Reaaliaikainen tuloseuranta - OnLine Results' -sivulta henkilökohtaisen diplomin/kunniakirjan ja halutessaan myös jakamaan tuloksensa Facebookissa ja/tai Twitterissä.

Jälki-ilmoittautumisia sekä muutoksia osallistujatietoihin voi tehdä kisakansliassa jälki-ilmoittautumislomakkeella, jonka voi täyttää ja tulostaa valmiiksi jo kotona, lomake sekä ohjeet löytyvät täältä: KLIK.

Tiedoksenne myös, että kisaviikonloppuna (pe-la) palveluksessanne on Limingan Niittomiesten pitämä kisakahvio ja kisakioski. Myös lounasta tarjolla pe 10:30-15 ja la 11-17 Raatin liikuntakeskuksen kahviossa (2. krs).

 


               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586