25.5.2024

 
ARKISTO
2020

HUOLTO

22.5.2016
Foreca ennustaa ensi lauantaille aurinkoista ilmaa eli enää ei kannattane arpoa ilmoittautumistaan sään vuoksi vaan kannattaa hoitaa asia kuntoon tänään klo 24 mennessä niin säästyy turhalta jonottamiselta kisakansliassamme ja säästää samalla muutaman euron.

Odotettavissa olevalla lämpimällä säällä kannattaa muistaa nesteytys ennen juoksua, juoksun aikana ja myös maaliin saapumisen jälkeen. Meillä on reitillämme huoltopisteitä 3-4 km:n välein ja niillä tarjotaan Squeezy Energy Drink –urheilujuomaa (maku orange/appelsiini, saatavuus Oulussa: ainakin Erätukku), vettä sekä suolakurkkua, rusinoita ja banaania. Huoltopisteiltä löytyvät myös WC:t. Huoltopistesuunnitelmaan voit tutustua täällä: klik.

Ohjeet omien juomien jättämisestä löytyy Tapahtuma Info -sivultamme: klik.

Maaliviivan jälkeen juoksijoille ojennetaan osallistumismitali ja pullo Olvin Teho Sport -juomaa. Tämän jälkeen juoksijat ohjataan varustussäilytyspisteen kautta varsinaiseen maalin huoltoon, jossa on tarjolla vettä, urheilujuomaa, banaania, suolakurkkua sekä kahvia ja pullaa. Kisakeskuksen suuntaa antavaan aluesuunnitelmaan voi tutustua täällä: klik.

Jännittävää kiekkoiltaa FIN-CAN -pelin merkeissä, nostetaan peukut pystyyn!               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586