25.5.2024

 
ARKISTO
2020

Lähtölistat on julkaistu!

17.5.2017
Tulospalvelustamme vastaava Result Service Finland on saanut osallistujatiedot järjestettyä eri ikäsarjoihin eli nyt 29. Oulun Terwamaratonin lähtölistat ovat julkaistu. Kaikki ennakkoilmoittautuneet löytyvät listoilta ja löydät ne klikkaamalla tästä: KLIK.

Tänä vuonna tapahtuman jälkeen kaikki tuloksen saaneet pystyvät tulostamaan 'Reaaliaikainen tuloseuranta - OnLine Results' -sivulta henkilökohtaisen diplomin/kunniakirjan ja halutessaan myös jakamaan tuloksensa Facebookissa ja/tai Twitterissä. Ohje tästä löytyy täältä: KLIK.

Muutoksia osallistujatietoihin tai osallistumisoikeuden siirtoja voi tehdä kisakansliassa jälki-ilmoittautumislomakkeella, jonka voi täyttää ja tulostaa valmiiksi jo kotona, lomake sekä osallistumisoikeuden siirto- ja muutosehdot/ohjeet löydät täältä: KLIK.

Tiedoksenne myös, että kisaviikonloppuna (pe-la) palveluksessanne on kisakahvio ja kisakioski, lisätietoja oheisessa kuvassa...               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586