25.5.2024

 
ARKISTO
2020

Lähtölistat on julkaistu!

25.5.2016
Tulospalvelustamme vastaava Result Service Finland on saanut osallistujatiedot järjestettyä eri ikäsarjoihin eli nyt 28. Oulun Terwamaratonin lähtölistat ovat julkaistu. Kaikki ennakkoilmoittautuneet löytyvät listoilta ja löydät ne klikkaamalla tästä: KLIK.

Tänä vuonna tapahtuman jälkeen kaikki tuloksen saaneet pystyvät tulostamaan 'Reaaliaikainen tuloseuranta - OnLine Results' -sivulta henkilökohtaisen diplomin/kunniakirjan ja halutessaan myös jakamaan tuloksensa Facebookissa ja/tai Twitterissä. Ohje tästä löytyy täältä: KLIK.

Muutoksia osallistujatietoihin tai osallistumisoikeuden siirtoja voi tehdä kisakansliassa siihen tarkoitetulla lomakkeella, jonka voi täyttää ja tulostaa valmiiksi jo kotona, lomake löytyy täältä: KLIK. Osallistumisoikeuden siirto- ja muutosehdot/ohjeet löydät täältä: KLIK.

Foreca ennustaa edelleen lauantaille aurinkoista ja lämmintä säätä, niinpä hyvän nesteytyksen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös juoksuasustukseen, pitkät trikoot kannattanee jättää kotiin. Mallia asutuksesta voi katsoa oheisista 2013 tapahtumamme osallistujien kuvista.


               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586