ARKISTO
2020

Lähtölistat on julkaistu!

20.5.2015
27. Oulun Terwamaratonin lähtölistat on nyt julkaistu. Kaikki ennakkoilmoittautuneet löytyvät listoilta ja löydät ne klikkaamalla tästä: KLIK.

Ennakkoilmoittautuneiden kesken arvottiin tänään jo kolmas Suunto Ambit Sport HR -urheilukello ja onnekas voittaja on Jarkko Sarkkinen Oulusta, hän osallistuu M45 Puolimaratonille. Hän voi lunastaa palkintonsa kisakansliasta sen aukioloaikana. Loput arvonnat suoritetaan la 23.5. kaikkien matkaan startanneiden kesken ja voittolista julkaistaan kisakansliassa heti arvonnan jälkeen klo 14 mennessä sekä myöhemmin la-iltana "Arvontapalkinnot" -sivullamme.

Jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista kisakansliassa Raatin Liikuntakeskuksessa perjantaina 22.5. klo 10-19 tai lauantaina 23.5. klo 9. alkaen. Ilmoittautuminen tulee tehdä vähintään tuntia ennen oman matkan starttia. Jälki-ilmoittautumisten maksu käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, Smartum-liikuntaseteleillä tai Smartum-kortilla.

Tapahtumakeskuksen sisätiloissa järjestetään myös pienimuotoinen expo, jossa esittelevät/myyvät tuotteitaan tai palveluitaan Intersport Joutsensilta (osallistujakuoresta löytyy kuvan tarjousesite), Squeezy, Beauty Center, Juoksija-lehti, Bungy Bump -kuntoilusauvat, Oulun Kiipeilykeskus, ODL Liikuntaklinikka, Likkojen Lenkki, Rovaniemi Marathon, Oulun Hiihtoseura, NERO-hierontakaari. Kisakansliassa sijaitsee myös Terwamaraton-tuotteiden myyntipiste, jossa voi 15€ hintaan ennakkoilmoittautua 29.8.2015 jo 49. kerran järjestettävään Oulun Juoksuun.
               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586