25.5.2024

 
ARKISTO
2020

Juoksuliike ja Terwamaraton yhteistyöhön

1.9.2016
Juoksuliike tuo koko Suomen Urheiluliiton juoksuosaamisen jokaisen kuntoilijan ulottuville. Juoksuliike rakentaa energisoivia juoksuyhteisöjä jo yli kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Paikallinen yhteistyö Oulun Terwamaratonin kanssa on hieno askel kohti yhtenäistä juoksuperhettä.

Juoksuliikkeen pitkän aikavälin tavoitteena on luoda Juoksuliikettä Suomen jokaiselle paikkakunnalle. Pohjois-Pohjanmaalla aktiivista Juoksuliike-toimintaa on syyskaudella Oulussa ja Limingassa, joissa järjestetään sekä Yhteistreenejä että Juoksukouluja.

Erityisesti Juoksuliikkeen koko syksyn jatkuva Puolimaraton-juoksukoulu on oiva tapa valmistautua ensi vuonna 20.5.2017 järjestettävälle Terwamaratonille, jossa kisamatkoina ovat niin täyspitkä ja puolikas maraton kuin kympin kisakin. Aloittamalla tavoitteellisen harjoittelun nyt, olet varmasti valmiina keväällä.

Juoksuliike Oulu järjestää ensi keskiviikkona 7.9. kello 18 ilmaisen tutustumistreenin kaikille juoksusta kiinnostuneille.Kokoontumispaikka on Raatin uimahallin pääovi/aula.

Syksyn ja talven aikana Juoksuliike tarjoaa lisäksi kaikille Terwamaratonille ilmoittautuneille ilmaisen yhteislenkin joka kuun ensimmäinen sunnuntai 2.10. alkaen. Tasoryhmiin jaetut lenkkiporukat lähtevät Raatin uimahallin ovelta sunnuntaisin kello 16.00. Jokaiselle löytyy varmasti omanvauhtista lenkkiseuraa, joten rohkeasti mukaan!

Lisätietoja Juoksuliikeen juoksukoulutoiminnasta ja yheislenkeistä löytyy täältä: linkki.


               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586