ARKISTO
2020

Kisakanslia aukeaa tänään klo 10

19.5.2017
Aamun Kalevassa on mainio juttu yhdestä terwajäniksestämme, Jukka Kauppilasta. Viime vuoden tapaan Kalevan ennakkojutussa on valitettava virhe eli vanha reittikartta, oikea kartta löytyy käsiohjelmasta ja kotisivuiltamme: KLIK.

Tänään perjantaina kisakanslia avaa ovensa klo 10 ja on avoinna klo 19 asti ja lauantaina ovet avautuvat klo 9. Suosittelemme kaikkia lähiseudun osallistujia noutamaan osallistumismateriaalinsa tänään - tällöin säästyy kisa-aamun jonottamisilta. Toinen etu tästä on se, että varmemmin saa itselleen mieluisen kokoisen teknisen Suomi 100-teeman mukaisen osallistujalahjapaidan.

Jo tänään on luvassa räyhäkkää menoa Raatin Stadionilla, jossa lapset kirmaavat Pirkka -minimaratonin. Minimaratonille voi ilmoittaa lapsensa joko Raatin uimahallin pääaulan info-pisteessä klo 10-17 tai sen jälkeen ulkona Raatin stadionilla, lisätietoja minimaratonista löytyy täältä: KLIK.

Huomenna kisakeskukseen autolla saapuvia pyydämme saapumaan ajoissa ja noudattamaan pysäköinninohjausta. Virallisia pysäköintipaikkoja on Raatinsaareen alueella noin 330 ja ne täyttynevät lauantaina hyvin varhaisessa vaiheessa eli autoilla tulevien kannattaa varata aikaa pysäköimiseen tapahtumakeskuksen ulkopuolelle, esim maksullisille P-paikoille torinrannassa tai Kivisydämessä, joista on Raatin Stadionille matkaa vajaa kilometri.               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586