25.5.2024

 
ARKISTO
2020

Arvontavoittajat, kisakanslia

24.9.2020

Kaikkien 2020 tapahtumaan ennakkoilmoittautuneiden kesken on suoritettu viimeinen arvonta. Polar GPS juoksukellon voittivat Arttu Tervonen, Antti Ilvesluoto, Simo Tuppurainen ja Perttu Säkkinen. Heidän ja muiden onnekkaiden arvontavoittajien nimet löytyvät täältä: KLIK. Arvontapalkinnot voi lunastaa kisakansliasta samalla, kun noutaa osallistujamateriaalinsa, voittajien on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Huomenna kisakanslia avaa ovensa klo 12 ja on avoinna klo 20 asti ja lauantaina ovet avautuvat klo 9. Lauantain ruuhkia välttääksemme toivomme, että Oulun alueella asuvat osallistujamme vierailevat kansliassa perjantaina. Huolehdithan erinomaisesta käsihygieniasta kansliassa vieraillessasi, ja mikäli 1–2 metrin turvavälin pitäminen ei ole mahdollista, suosittelemme lämpimästi kasvomaskin käyttöä.

Kisakanslian yhteydessä Expo, jossa mukana PYKA Oy ja On-running tuotteet, Kotivuorisport (Squeezy ja Compressport) sekä myös Terwamaraton-tuotteiden myyntipiste - tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

 


               Oulun NMKY Ry | Raatintie 7, 90100 OULU |  maraton@onmky.fi  |  040-567 6586